Zwem-4-daagse

Ook dit jaar zal zwembad De Spetter weer de zwem-4-daagse organiseren!

Lage opkomst door het weer en WK tijdens Zwem-4-daagse!

De opkomst bij de Zwemvierdaagse, die zwembad de Spetter vorige week organiseerde, was helaas een stuk minder dan vorig jaar: 71 inschrijvingen. Het weer was niet echt uitnodigend om te zwemmen maar ook het WK voetbal heeft zeker parten gespeeld dat de opkomst zo laag was. Wel heb ik 14 nieuwe deelnemers mogen inschrijven waarvan 3 kinderen van 6 jaar. De oudste deelnemer was 51 jaar.


Toch was het water lekker om te zwemmen maar heel wat kinderen gingen direct na het zwemmen zich aankleden om bij de kiosk wat lekkers te halen.


Woensdagavond zwommen er toch nog een flink aantal, ondanks dat Nederland tegen Australië moest spelen en met 3-2 won! De badjuf had de radio aanstaan zodat iedereen evengoed op de hoogte kon blijven. Na het zwemmen was er een heerlijke appel gesponsord door Appie van de Spar.


Donderdag konden de eerste deelnemers hun welverdiende medaille ophalen. Helaas was de post wat laat zodat ik alleen ’s avonds de eerste medailles kon uitreiken. De koppies van de kinderen die voor de eerste keer zwommen, glommen van trots.


Vrijdag de laatste dag van de zwemvierdaagse. Toch wel bijzonder dat ik een Goud 20 mocht uitreiken. Danielle Kraakman heeft voor de 20e keer meegedaan.


Vrijdagavond zorgde Jordy Twisk voor spetterende muzikale begeleiding tijdens de laatste avond van de zwem-4-daagse. Van 20.00-21.00 uur was er nog discozwemmen wat ontzettend goed werd ontvangen door de jeugd. Helaas zorgde de regenbui dat er veel kinderen naar huis gingen. Maar qua muziek was dit voor herhaling vatbaar!

Bedankt....
Hierbij bedank ik alle tellers die aanwezig waren... Ellen, Mariska, Paula, Mariët, PatChen, Dimitri, Jannie en diegene die spontaan gingen zitten om te tellen.


Ook wil ik Appie van onze Spar bedanken voor het sponsoren van de lekkere appels.


Ook een woord van dank voor de vrijwilligers van de kassa/kiosk die de traktaties uitdeelden en natuurlijk het zwembadpersoneel die een oogje in het zeil hielden. Voor badmeester Bas en Hanny Volkers van de kiosk onze dank dat ze langer wilden blijven.

Tot volgend jaar!

Logo zwem4daagse